Beste tourliefhebber.

Dit jaar gaat de Flobitour weer van start. Dit gebeurt in samenwerking met omroep Berg en Dal. Dagprijzen en tussenstanden van de Flobitour zijn elke dag te zien op www.flobitour.nl en te beluisteren in een van de programma’s van Omroep Berg en Dal. Zoals voorgaande jaren hopen we weer op een groot peloton aan deelnemers, zodat het weer een spannende Flobitour wordt. Dit jaar vragen wij wederom om de goede nummers te noteren zoals de nummers van teletekst van de NOS, dit zijn namelijk de startnummers die de renners in de Tour de France hebben. Wil je meedoen? Download dan hieronder het inschrijfformulier.

SPELREGELS: Geef 22 namen van renners op (zie inschrijfformulier) waarvan je verwacht dat deze regelmatig bij de eerste 10 eindigen van elke etappe. Na iedere gereden etappe zijn de eerste 10 aankomende belangrijk, want hiermee gaan jullie punten verdienen. Deze puntentelling geldt ook voor de ploegentijdrit.

1e aankomende: 20 punten
2e aankomende: 17 punten
3e aankomende: 15 punten
4e aankomende: 13 punten
5e aankomende: 11 punten
6e aankomende: 9 punten
7e aankomende: 7 punten
8e aankomende: 5 punten
9e aankomende: 3 punten
10e aankomende: 1 punten

Geef 3 reserverenners op in de volgorde 1 t/m 3. Dit doe je om een weggevallen renner uit jouw ploeg bij aanvang van de tour in te delen in jouw rijtje van 22 renners. Als er tijdens de tour renners wegvallen die in jouw ploeg zitten, zullen de reserves niet meer worden ingezet. Geef daarnaast de door jouw getipte eindwinnaars van:

A: Het algemeen klassement (gele trui)
B: Het puntenklassement (groene trui)
C: Het bergklassement (bolletjes trui)
D: Het ploegenklassement.  

Aan het einde van de FLOBITOUR kun je 10 punten verdienen voor elke goed getipte eindwinnaar in de diverse klassementen die door jou zijn opgegeven, dit zijn bonuspunten. Wie alle eindwinnaars in de diverse klassementen goed heeft voorspeld, krijgt nog eens 10 punten extra. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,– per deelnameformulier en dient bij inlevering te worden voldaan. Het prijzengeld van de Flobitour zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. De dagprijs wordt uitgereikt aan degene die voor die etappe de meeste punten heeft behaald. Zijn er meerdere mensen met hetzelfde aantal punten dan wordt er geloot, heeft iemand al een dagprijs, dan zal hij / zij niet meedoen aan de loting. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft behaald is de eindwinnaar van het FLOBITOURSPEL en de WISSELTROFEE.

Inschrijfformulier downloaden